Nejvýhodnější kusové koberce v roce 2024 (2. díl)

Představujeme koberce z nejoblíbenější kolekce na GAZU.cz

Krásné koberce z kolekce Tap přivedou vaši místnost k dokonalosti. Jsou vyrobené z polypropylenových vláken. Výška vlasu je 8 mm při průměrné hmotnosti 1350 g/m2. Kusové koberce Tap se vyznačují vysokou odolností proti oděru a deformaci. Snadno se udržují. Vhodné do místnosti s podlahovým vytápěním. Dneska vám představíme ve videích ty úplně nejoblíbenější mezi našimi zákazníky.

Na obrázku níže můžete vidět dva oblíbené koberce ze zmíněné kolekce. Vyfotili jsme vám je schválně vedle sebe, abyste si dokázali lépe představit, jaký je mezi nimi rozdíl. První koberec v naší nabídce naleznete pod názvem Moderní koberec Tap - vlnky 5 - šedý/bílý a druhý Moderní koberec Tap - vlnky 5 - tmavě šedý/bílý. Druhý jmenovaný je poměrně tmavší, hodí se tak spíše do světlejších místností. První, světlejší koberec, můžete klidně umístit i do tmavší místnosti.

Vždy je potřeba myslet na to, že koberec je dominantní doplněk v interiéru a jeho výběr ovlivní celkový dojem z celé místnosti. Tmavou místnost se vždy snažte zesvětlit světlými koberci. Ve světlých místnostech je volba koberce snadná, vyberte si takový, jaký se vám líbí nejvíce. Koberec by však měl vždy ladit s dalšími doplňky v interiéru, například k barvě nábytku nebo sedací soupravě. Zmíněné dva koberce se díky své neutrální šedé kusové koberce hodí do každé místnosti s jakoukoliv převažující barvou doplňků, vždy však myslete na světlost a tmavost místnosti, kterou kobercem vždy pouze umocníte. Světlý koberec tmavou místnost zesvětlí, tmavý koberec tmavou místnost výrazně ztmaví.

koberce-tap-svetle-sedy-tmave-sedy-rozdil-kusove_1

Na videu níže můžete vidět koberce také živě. Zleva jsme k nim přidali také ještě super oblíbené koberce s vlnkami ze stejné kolekce. Moderní koberec Tap - vlnky 5 - červenýModerní koberec Tap - vlnky 5 - krémový/zelený.

 

https://youtube.com/shorts/boO6oaDz9ys?si=XXaWXg-QmY_ATQud

Na následujícím videu budeme pokračovat koberci z kolekce Tap. Jejich největší výhody jsou následující:

  • Perfektní cena vůči tomu, jak jsou velké
  • Snadná údržba díky krátkému vlasu (8 mm)
  • Líbivé moderní vzory, které nepůsobí kýčovitě, ale spíše decentně
  • Většinu koberců Tap stále udržujeme na skladě, můžete se tedy kdykoliv rozhodnout pro vyzkoušení jiné barevné varianty

https://youtube.com/shorts/Y1CLOLQxOTg?si=bXpv1hVePJ7uUFnI

Zleva na videu vidíte náš největší bestseller, a to Moderní koberec Tap - vlnky 5 - šedý/červený. Uprostřed neméně oblíbený koberec Moderní koberec Tap - obrazce 1 - šedý, který je obzvláště oblíbený díky běhounovým variantám, na kterých vzor tohoto koberce skutečně vynikne a přinese do každé chodby nebo místnosti očekávané prohlédnutí. Úplně vpravo pak na videu vidíme Moderní koberec Tap - geometrické tvary 2 - červený/šedý, který jsme si představili i s dalšími fotografiemi v předešlém článku

Pokud byste chtěli nafotit nebo natočit nějaký jiný koberec, protože se rozhodujete nad jeho koupí, obraťte se na nás a my pro vás tyto materiály zajistíme. Napište nám na info@gazu.cz nebo zavolejte na naši infolinku. 

Děkujeme za váš čas při čtení tohoto článku. GAZU.cz